top of page

Art Coaching

ART COACHING

Kunst is gemaakt om te delen, om te verwerken, te rouwen, te reflecteren en te vieren

Als Art Coach begeleid ik jou bij jouw hulpvraag. Dit kan gaan over onzekerheid, rouw, relaties, artistieke ontwikkeling, jouw carrière of welk thema er op dit moment ook bij jou speelt. Ook (tijdelijk verstoorde) ouder-kind relaties zijn heel goed te behandelen met Art Coaching, juist omdat kinderen vaak erg open staan voor creatief spel. 

Jij kiest zelf het medium dat jouw aanspreekt, of dit nu muziek, fotografie, drama, film of creatief schrijven is. We kunnen ook meerdere media gebruiken tijdens jouw sessies. 

Het aantal sessies is afhankelijk van jouw eigen behoeftes, je boekt naar behoefte en beschikbaarheid. 

Voorbeeldsessies:

Een vrouw met onzekerheden over haar uiterlijk wil hier hulp bij. Fototherapie kan een hele mooie optie zijn om haar te helpen: we maken mooie, helende foto's van haar die we inzetten om met een zachte blik naar zichzelf te leren kijken. 

Een ouder heeft moeite met liefdevol communiceren met haar/zijn/hen kind tijdens stressvolle momenten. Door middel van Drama coaching en rollenspellen spiegelen we het stemgebruik, de plaatsing in de ruimte, en hiermee hoe de ouder op het kind overkomt. Door een situatie op verschillende manieren na te spelen leren zowel ouder als kind hoe ze in hun communicatie de verbinding kunnen behouden. 

Iemand heeft een dierbare verloren, een moeilijke geboorte ervaren of worstelt met twijfels. Samen praten we hierover en ik schrijf samen met jou een liedje dat jouw ervaring beschrijft, of jou juist een steuntje in de rug geeft. 

Je kunt een aanvraag doen voor een live consult in de regio Amsterdam, of een online consult. 

Stuur me een mail op maloukranen@gmail.com of stuur een appje naar 0615506064 voor een gratis kennismaking. 

bottom of page