top of page

Art Coaching

Kunst is gemaakt om te delen, om te verwerken, te rouwen, te reflecteren en te vieren.

Wil je ergens over praten, maar heb je geen zin in eindeloze gesprekken met en psycholoog of vind je het prettig om een tastbaar resultaat te hebben waar je gedurende je hele leven iets aan blijft hebben? 

Dan is Art Coaching misschien iets voor jou!

Lou werkt als Art Coach met verschillende doelgroepen, met kinderen (o.a. op basisschool de Camelot), volwassenen en artiesten. 

Art Coaching is een coachingsvorm waarin we liedjes, foto's, poezie of drama gebruiken om jouw hulpvraag tastbaar te maken en te kunnen verwerken. 

Image by Nik

Een uniek muzikaal verhaal voor iedereen

Liedje nodig?

Engelstalige of Nederlandstalige liedjes voor films, reclames of particulieren. Met Tune-in (samen met co-founder Mellie) maken wij liedjes op maat: als onderdeel van liedjestherapie. Heb je een vraag, probleem of gevoel waar je graag over wil praten? En zou het je helpen als wij een liedje schrijven dat jou helpt dit gevoel te verwerken en je te herinneren aan je eigen kracht? 

Lou schrijft ook geboorteliedjes: een speciaal liedje voor jouw baby'tje (ook een zeer uniek babyshower- of kraamcadeau om samen te geven aan een nieuwe mama). 

Luister hiernaast naar wat voorbeelden.

Track NameArtist Name
00:00 / 01:04
lou_beatenberg.jpg

Liedje op maat

Een uniek muzikaal verhaal voor iedereen

Liedje nodig? Lou schrijft ​Engelstalige of Nederlandstalige liedjes/jingles voor films, reclames of particulieren.

 

Met Tune-in (samen met co-founder Mellie) maken wij liedjes op maat: als onderdeel van liedjestherapie. Heb je een vraag, probleem of gevoel waar je graag over wil praten? En zou het je helpen als wij een liedje schrijven dat jou helpt dit gevoel te verwerken en je te herinneren aan je eigen kracht?

 

​Lou schrijft ook geboorteliedjes: een speciaal liedje voor jouw baby'tje of over jouw geboorte-ervaring (ook een zeer uniek babyshower- of kraamcadeau om samen te geven aan een nieuwe mama). ​Luister hieronder naar wat voorbeelden.​

350,- voor een coachingstraject liedjestherapie inclusief 2 gesprekssessies, het schrijven van het lied +professionele audio-opname.

240,- voor een geboortelied (tip: split de kosten met vrienden of familie en vraag/geef het als kraamcadeau/baby shower gift)

Creative Writing

Teksten met een ziel

Lou schrijft teksten voor films, theaterstukken (o.a. voor Het Jeugd Theaterhuis, Zone1380 en eigen muziektheatervoorstellingen zoals Over de Vloer), columns, creatieve commericele teksten, zoals voor Pruttel Coffee, Mindfull Movement en liedteksten.

 

Zie blog (in menu) voor de recentste column.  

DSC_0270.JPG
still2.jpg

Filmregie / Theaterregie

Film- en theaterregie met oog voor acteurs en creatief beeld

Heb je een theater- of filmregisseur nodig? Of een scenarioschrijfster/regisseur? Ik regisseerde o.a. opera Tarzan van de Apen, kindertheaterstuk de Vuurvogel en mijn eigen films en theaterstukken. Op dit moment werk ik aan mijn film over moederschap met producent Family Affairs. 

bottom of page