top of page

Het Verhaal van Yebba

korte fictiefilm

 Gila, een gedesillusioneerde kunstacademiestudente, laat alles achter zich en vertrekt naar een verlaten eiland. In de baai waarin ze woont, ontmoet ze haar lang geleden verloren tweelingzus in een surrealistische vorm. 
 

yeb still8.jpg

BABY MAJEUR

Korte speelfilm < huidig project >

Een muziekfilm over het eerste jaar moederschap anno nu.
 

Gone

Videoclip / Song

Dit liedje en de bijbehorende videoclip gaan over het universele gevoel van gemis. Het gaat over hoe rauw en hardnekkig herinneringen kunnen zijn, zelfs al zijn ze jaren geleden gebeurd. 

gonestill4kopie.jpg
lou_beatenberg.jpg

EP

INNATE

Dit is een indie-pop EP over liefde. Innate is zoals de kaart van een liefdesgeschiedenis. Soms ontmoeten twee zielen elkaar en wanneer ze dat doen, dan nemen ze hun geschiedenis. hun angsten en hun hoop mee. Deze EP is beïnvloedt door klassieke muziek, folk en indie-pop. 

3D feelings 2D

Multimedia project

 Dit project omvat meerdere experimentele video's, waarin ik research doe naar hoe het digitale tijdperk concepten als liefde, muziek en rolmodellen heeft veranderd. 

Schermafbeelding 2018-06-02 om 15.03.39.png
luke1zw.jpg

Tarzan of the Apes

Opera

Tarzan of the Apes is een moderne opera over grenzeloze liefde, erfenis. status en identiteit.

Confine

korte film

Confine is een protestfilm over de bezuinigingen op kunst en cultuur. We zien een strijkkwartet dat fysiek wordt belemmerd door politici. 

Schermafbeelding 2023-06-20 om 14.30.47.png
LOU piano1.jpg

Over de Vloer

Muziektheater

Over de Vloer is een muziektheaterstuk over de periode waarin je eind twintig bent, en je vrienden je familie zijn. Op die leeftijd waaieren veel vriendengroepen uit en gaan vriendschappen kapot, omdat de levensinvulling van vrienden in die fase plotseling erg uiteen kan lopen. 

Life is for Sharing

graduation project

interactive film

Life is for Sharing is een samenspel van video, projectie, audio en een pianostuk dat Lou componeerde voor deze installatie. Life is for Sharing gaat over de toenemende digitalisering en individualisering. Wanneer durven we als mensen nog alleen te zijn met onze gedachten? 

Schermafbeelding 2024-03-19 om 13.30.26.png
bottom of page